En monstermanick…!

Jag skulle göra ett litet miniglas… Och då plockar Tommy fram den här monstermanicken från vinden! Men den visade sig vara ganska bra! Samtidigt som man ser föremålet väldigt stort i förstoringsglaset, så knipsar den fast delarna när man till exempel ska limma. Det blev mycket smidigare att arbeta då faktiskt!

 

DSC_6484

 

 

Det lilla glaset jag gjorde resulterade visst till en hel måltid! =)

 

Vad flaskan på bilden är har jag faktiskt ingen aning om, jag hittade den bara i mitt pysselrum en dag.

 

DSC_6487

 

Glaset är gjort av en paljett, en avlång pärla och en avklippt medicinkapsel. Även skålen på den övre bilden är en avklippt kapsel, med pärlor i.

 

Jag är ju ingen expert på det här med miniatyrer, eftersom jag precis har upptäckt den världen! Men jag försöker så gott jag kan =) Och man ser att det är mycket lim på paljetten, ska göra fler försök senare och se om det går att få det bättre!

 

2 thoughts on “En monstermanick…!”

  1. Va fint! Vad är det för medcinkapsel, är det sån man ska svälja, eller är de av plast? Jag har läst om sånna (i Eva malmstens böcker, Men hittar inga sånna genomskinliga)

  2. Ja, jag fick idén från hennes böcker =) Jag använde en kapsel med fiskolja i, som man sväljer. Den är alltså orange men tar man ut oljan blir den genomskinlig =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>