Kök i miniformat

Det här fick jag från månadens paket från Miniatyrklubben:

 

 

Jag hade först tänkt att avbeställa paketet och göra egna grejer istället. Men det är ju inget som säger att jag inte kan göra eget ändå även fast jag nu redan har! =) Det är ju alltid roligare med egengjorda grejer tycker jag.

 

Förstora gärna bilden

 

Det brukar även följa med erbjudanden från Miniatyrklubben på andra grejer som man kan köpa till. Den här gången slog jag på stort och köpte ett helt kök! Det var dock alldeles för stort än vad jag hade trott, så tyvärr fick det inte plats i mitt dockskåp. Därför har jag och Tommy bestämt att vi ska bygga ett eget skåp! =) Så nu till att börja med får vi ta och leta lite virke som kan passa.

 

Men jag måste säga att jag är lite rädd för den där lågan på spisen, snälla ni som bor där se till att märka av den och släck den ögonblickligen!

 

 

 

Jag och Charlotta gjorde ett byte med varandra, hon fick golv och lite annat av mig och jag fick en massa roliga småprylar av henne! Bland annat denna söta hunden :) Det som ska föreställa hundmat är egentligen strössel.

 

 

 

I kylskåpet är det än så länge bara  tårtbiten och pajen som jag har gjort själv. Och pajen ser jag som misslyckad, men det kanske inte syns från den här vinkeln =)

 

 

 

Jag adderade lite stoppvadd i diskhon för att få en känsla av bubblande diskmedel =)

 

Jag kommer att pyssla på med massa egna grejer till köket, och sen när jag kan stoppa in det i ett dockskåp så kommer det bli ännu bättre!

 

Fortsättning följer alltså!

 

 

7 thoughts on “Kök i miniformat”

  1. Va fint det är! Jag kollade på det där i senaste månadsbladet, men jag har ju redan ett kök som jag håller på att göra om till mitt hus. Men detta är mycket finare =) Och jag saknar ett kylskåp… men jag tänkte testa att bygga ett själv =)
    Låter så spännande och kul att ni ska bygga ett hus! Jag började på ett för flera år sedan, men slutförde aldrig.. Hoppas det går bättre för dig =)
    Hannah

  2. Ja, jag vill kunna öppna och ha hyllor, tyvärr ;) Vill även göra en diskmaskin =) (öppningsbar) Får se om jag ger upp och gör stängda eller om det går vägen =)

  3. Åh vad fint!! Nä blir inte alls avis och att bygga ett eget hus vore ju en stor dröm, till hösten ska mitt hus plockas fram för renovering i alla fall :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>