Småpyssel

Lite småpysslande smyger sig på lite då och då.

 

DSC_7455

 

 

Den här galgen har jag gjort enligt denna idé.

 

 

DSC_7750

 

 

Små ljus kan man enkelt göra av tårtljus, bara att klippa av dom lite… Som ljusbehållare har jag använt dom som följer med tårtljusen, har bara knipsat av pinnen… Jag tycker den vita till höger ser precis ut som en toalettborste! Dock var den en aning liten för det ändamålet.

 

DSC_7349

 

 

Jag tänkte vänta med att lägga upp den här bilden tills jag gjort lite mera kakor och kanske får en bättre bild. Men nu kan jag inte vänta längre ;)

 

Det är iallafall det första jag gjort i lera på senare dar! Riktigt pillrigt, kakfatet är väl en halv tumme eller så. Men hemskt kul! Jag håller ju på och gör ett litet café, så ni kan vänta er en massa fler godsaker i lera från min sida! =)

 

Chokladbollarna är rullade i mannagryn. För att få en bra form på runda (platta) kakor använde jag mig utav ett sugrör.

 

 

DSC_7825

 

Snusmumriken gillar ju att fiska, så självklart ska han ha ett fiskespö! Jag gjorde om ett par glasögon som jag fick från miniatyrklubben, knipsade bara bort själva glasögonen och satte dit en sytråd. Jag planerar även att göra en liten fisk av lera i framtiden.

 

 

DSC_7740

 

 

Jag avbeställde månadens miniatyrpaket, eftersom jag blev inspirerad att göra några utav grejerna själv istället! Bland annat det här paketet med strumpbyxor gjorde jag en egen variant på.

 

DSC_7734

 

Först hade jag tänkt att leta upp ett paket strumpbyxor på internet, men eftersom jag inte hittade någon bra bild köpte jag helt enkelt ett eget paket för en ganska billig penning! Jag fotade paketet och skrev ut det på fotopapper. Sedan vek jag den dubbel och stoppade in en liten bit av den riktiga strumpbyxan.

 

Jag placerade det lilla paketet i det lilla badrummet:

 

DSC_79163333

 

Jag har även fixat lite detaljer i badrummet sedan sist, som jag störde mig på. Samt ordnat en burk med servetter på hyllan.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>