Välkommen på visning!

Välkommen till mitt lilla krypin. Det har hänt lite grejer sedan sist, så hämta er en kopp med kaffe och följ med på en liten visning!

 

 

Vi börjar med vinden. Det börjar bli ganska trångt här inne, ändå så har dom flesta barngrejer flyttats ner till barnrummet. (Nallen trivdes dock för bra bland allt bråte, så han ville stanna kvar.)

 

Det syns inte så bra på den här bilden, men jag har satt fast ett spindelnät vid spindeln. Det har även kommit upp lite grejer på väggarna, men det däremot ser ni ju.

 

 

Badrummet känner vi väl vid det här laget. Det har egentligen inte hänt så jättemycket nytt. Tycker ni det är stökigt på golvet? Det hör liksom till ett badrum :D

 

DSC_8954milk

 

Killen som bor här har tagit fram mjölkdunken och en väldigt gammal tidning. Det här rummet kommer få en vändning, det kommer inte riktigt se ut så här så länge till.

 

 

Och så har vi barnrummet! Jag har precis fått hem tapeterna, så här skall tapetseras! Det kommer även hända massa annat med det här rummet, jag ska bland annat virka en liten bebis.

 

 

Här kommer det också hända en del saker. Kaffebryggaren har jag köpt av en dockskåpssamlare som har en butik en kvart från mig. (*stammis*) Men jag och Tommy har gjort en egen kaffebryggare, den är inte riktigt klar ännu dock. Vi får se vilken som blir bäst!

 

Kaffekoppen på bilden kommer att få ett eget inlägg lite senare.

 

DSC_8792igen

 

Här är själva fikadelen av cafeét. Men jag tyckte cafedisken blev för stor som jag beställde, så jag beställde en ny….

 

 

Därför ser det ut så här nu. Det ryms lite mindre fika med den här disken, men man ser själva fikat bättre tycker jag. Allt fika i den nya cafédisken har jag gjort själv förresten.

 

Här kommer det också hända en del roligheter. Vänta och se, jag ska inte avslöja för mycket =)

 

 

Och så en bild på hela huset! Det står dock tre tomma rum där nere, som väntar på att få sig en makeover.

 

Som ni ser är bilden tagen lite tidigare än andra rum, så det ser lite annorlunda ut nu.

 

Tack för att du ville följa med på visningen! Hoppas vi ses igen!

 

 PS. Igge och Igge förbereder sig inför en stor fest. Så snart byter dom ut fikat mot… något helt annat! DS.

 

 

2 thoughts on “Välkommen på visning!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>