Grillning

Jag och Tommy var ute i skogen och grillade för någon vecka sedan. Det var nästan 20 minus och kolsvart ute. Jag höll på att förfrysa fötterna och inget var särskilt lyckat. Vi hann inte ens äta det vi hade tänkt. Dessutom var jag rädd för elden och jag spillde varm choklad i ansiktet och började gråta. Sämsta grillningen någonsin.

 

Men häromdagen var vi ute igen och grillade på samma ställe, och det blev däremot lyckat! Då var det varken mörkt eller särskilt kallt, och jag var knappt rädd för elden. Så vi kunde äta i lugn och ro =)

Nu är julen förbi

Det sade poff, och plötsligt tog julen slut. Ingen mer glögg, ingen mer julmust och ingen mer julmusik fram tills nästa jul. Och idag ska visst tomtarna och min lilla gran slängas ut. Det känns lite trist faktiskt. Men det kommer ju en påsk iallafall, med påskmust =)


Gurkan

I julklapp av Tommy fick jag Gurkan i olika slags former =) För er som inte vet är Gurkan mitt kära mjukisdjur.

 

Två koppar, två anteckningsböcker, två block att hänga på kylskåpet och en musmatta!

 

Japanska

Nu är det bokat och fixat, jag och Tommy skall läsa japanska för nybörjare =)  Med start i februari, här i Umeå. Tommy har bokat flyg till varje vecka, så nu hoppas vi att det blir av! Vi ringde nämligen dit och hon sade att det hittills var för få anmälda. Men att det finns hopp ändå. Hoppashoppashoppas.