Jag har beställt böcker

Det är alltid lika spännande när man beställer böcker – speciellt om man inte bläddrat i dom innan! Dessa två böcker hade jag inte kollat i förut, men jag är nöjd =)En virkbok, såklart! Med mönster på sånt man kan äta, såklart!En sådan här bok har jag länge velat ha, så när jag såg att det kommit ut en så blev jag förstås tvungen att slå till! Att slå in paket är ju så kul =)

Väsk-komplimang

Det var en på stan som kom fram och sa att hon tyckte att min väska var fin! När jag sa att jag själv hade gjort den tyckte hon att jag skulle ta och sälja såna! Kul =) Men till salu är den inte, tog sånt tid att göra den och vet inte ens om trycket finns kvar att köpa. Men glad blev jag!

“Saras fik”

Nu har jag tagit hem grejerna från utställningen. Men än har ni inte sett nog av mig!  Jag kommer förmodligen att ställa ut på Kärnhuset igen i december. Och i februari ska jag ställa ut på Umedalens bibliotek i Umeå.


Jag kanske inte fick så mycket sålt, men jag fick mycket fina ord =) Jag hörde att det var en som hade kallat min lilla hörna för Saras fik! =)Foto: Pappa