Virkade godis-nyckelringar

Jag är inte nöjd med nån av dom. Jag ska göra om dom så jag blir nöjd, men inte just nu! Ni ser i alla fall ungefär hur det skulle se ut.

Bara för skojs skull lägger jag upp en bild där jag INTE använder vår superlampa som vi köpte på symässan. Visst är det ganska stor skillnad? (Den nedre bilden)


Utställningen är över

Nu har det gått tre veckor och min utställning på biblioteket är nerplockad. Jag har inte varit där på en vecka eftersom jag är i Stockholm – så jag vet inte hur det har gått den sista tiden. Men dom sa att det hade gjort en succé! Tydligen så har nästan alla stannat upp och kollat på mina grejer =)


Jag skulle ju dra en vinnare idag på min tävling. Men eftersom jag inte fått upp prislistan på bloggen än, tänkte jag skjuta lite på det hela.Hemkommen från Syfestivalen


Nu är trippen till Älvsjömässan över. Det har varit riktigt trevligt! På hotellet bodde vi på våning 18 i två nätter. Våning 13 fanns inte med, förmodligen för att det klassas som otursnummer? Frukostbuffen innehöll det mesta! Inte ofta man äter pannkakor och sill till frukost liksom.


Inne på Syfestivalen var det mycket folk och många olika utställare som ville sälja sina grejer. Man kunde även slå sig ner och prova på olika tekniker, t.ex stickning och att virka mormorsrutor.


Jag/vi köpte:

  • Tre svartvita garnnystan
  • Virknålar
  • Ett blixtlås
  • En lampa som ska vara bra när man virkar/fotograferar
  • Tre st virkmönster och säkerhetsögon till amigurumis
  • 11 par (!) färgglada sockar
  • Nån sprayflaska som ska vara bra för glasögonen
  • Några scrapbooking-tillbehör


Alldeles bredvid Syfestivalen i samma hus, pågick Antikmässan. Man kunde verkligen se på stilen på folket, om dom skulle till Antikmässan eller Syfestivalen. Det var dessutom en i bankomatkön (som tog typ en halvtimme) som sade i telefonen “för 15000 kr får man ju ingenting”. Och en annan i samma kö stod och stickade.


PS. Det var Tommy som stod för fotandet denna dag. Om det ser ut att vara lite folk är det för att vi hämtade kameran och fotade typ en timme innan det stängde.


[nggallery id=17]

Hej Stockholm!

Igår kl 1 på natten kom jag fram till Tommy, flyget var nämligen två timmar försenat! Dessutom kom det fram till Arlanda och inte Bromma som det var tänkt! Men jag hade faktiskt ganska trevligt ändå där på Umeås flygplats, dessutom fick vi en check på 80 spänn i kiosken =)


Imorgon bär det av mot Älvsjö. Vi ska bo på hotell två nätter och gå på syfestivalen! =) Det hade varit ännu trevligare om man inte var på väg att bli sjuk (igen!)


PS. Tommy har byggt en virkhörna till mig =)

Tävling

Jag lottar ut en valfri grej från min utställning för under 170 kr!  Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar här.


En vinnare drar jag när utställningen är över.


Snart kommer det att komma en prislista och bilder på mina grejer även här på bloggen. Håll ut!

—————————————————————————————————

Nu är prislistan fixad! Klicka här. Nytt datum då jag drar en vinnare är torsdag den 3:e mars (på min födelsedag!)

Trevligheter bland surheten

Idag är jag allmänt småsur. Men jag får glädja mig åt att det  kommit ut ett nytt nummer av pysseltidningen 101 nya idéer!


Tidningen har äntligen skaffat sig en hemsida nu =) http://www.101ideer.se/


I numret såg jag även att det kommer att vara en syfestival i Stockholm snart! Jag har aldrig varit på något liknande förut, men om det går att ordna skulle jag gärna gå dit =)I tidningen fanns det bland annat tips på handledsvärmare som man kan göra, sånt gillar jag!Det fanns även ett helt nytt virkmönster av Annika Messing som gjort boken “Välkommen till virkligheten”. En isbjörn!