Ett boktips

Det kommer att komma ut en hel del nya pysselböcker i september. Men jag kunde inte vänta, så för nån vecka sedan köpte jag den här boken när jag stod och kollade i bokhandeln!“55 enkla projekt för din trädgård”


Där byggs, sys och virkas det för fullt. En hel del andra trevliga projekt väntar en också.Jag föll speciellt för dessa kuddar föreställande tårtor.

Kakeldekor del 2

Eftersom jag har kvar av kakeldekoren kom jag på att man behöver ju inte bara använda det till kakel.Toalettrulleshållare är ju så trista i vanliga fall! Så jag piffade upp den lite.Här har jag klippt ut en vit och en svart cirkel, och satt fast den vita på den svarta.


Förstora gärna bilden, så ser ni hur fin blomman är! Det ser nästan ut som att nån har målat på den!


Favorit i repris

Ni kanske minns mitt förra inlägg? Nu har festprissarna äntligen ätit upp sitt fika! Men eftersom de gillar kalas har de dukat fram ännu mera fika. En jordgubbspaj och en mjukglass!

 

 

Nu återstår att se vem som vågar ta den första biten denna gång. Kom igen hörrni, hugg in!

 

 

Så här ligger det till. Först går igelkotten på toa, så att han inte pissar på sig i badet. Sen tar han ett härligt skumbad och leker med sin nya badboll. Sen vankas det gofika.

 

Kan inte bli så mycket bättre va?

Ännu mera tavlor


Vad passar bättre än en sån här tavla i sovrummet? Jag skrev bokstäverna i Word och skrev ut!

Inspirationen hämtade jag härifrån.Jag har typ aldrig ätit en cupcake, men dom är fina att titta på! Platsen för den blev i köket.

Bilden gör sig inte rättvis, den är finare här!Ovanför min godisskål med virkade godisar (som alla blir lurade till att tjuvsmaka) blev den här tavlan uppsatt.

Kurragömma

Vem gömmer sig under vår trappa och varför?


Jo, sånt vi inte vill ska synas. Vi har nämligen byggt ett litet förråd under trappan.


Vi lappade ihop två plankor som vi redan hade hemma. Sedan sydde vi ett draperi som går att knäppa fast åt sidan om man vill. Jag passade även på att dekorera plankorna lite!Sara + kakeldekor = sant!

Man behöver inte riva upp hela badrummet för att få det fint. Det räcker med kakeldekor som man bara klistrar fast!


Mycket enklare, mycket billigare. Och lika snyggt.


Steg 1. Ta bort fåglarna som satt där från början.


Steg 2. Sätta dit svart kakeldekor.


Steg 3. Slutligen sätta dit röd kakeldekor.


Klar!