Virkad barnmössa

Jag hade tänkt att virka en prinsesstårta, men det slutade med att det blev en mössa istället! Tommys bror väntar en son, så det får bli en gåva till honom!Den är visserligen alldeles för stor, men barn växer ju liksom!Jag tog två olika bilder, den översta är tagen med min systemkamera och den undre med min vanliga.


Ganska stor skillnad i färgerna va?!?

Gratis kittlar bra

Jag fick mina 5  DVD-filmer idag på posten! Det var en premie för att jag började prenumerera på en tidning.Jag fick även välja 5 par strumpor häromdagen- helt gratis. Jag har nämligen fått ett häfte med rabatter eftersom jag är nyinflyttad till Åkersberga!


Och eftersom jag är något av en “strump-fantast”  så passade det mig utmärkt!Annat jag fått gratis är bland annat en påse bullar och ett kaffepaket på ICA!

Mitt kära pysselrum


Garnhörnan är min favorit i rummet! Bredvid hyllan ser ni några bilder från när jag var i Japan.

Här har jag hängt en stickad halsduk som nog aldrig kommer bli klar,Mina kära pysseböcker!…och en närmare bild på tavlan, som jag har knåpat ihop.Två glasburkar. Den ena med små sytrådsrullar och den andra med små garnnystan.Den här praktiska prylen är köpt på Åhlens,Lite av mina tyger.
Det kan vara bra med korgar som man kan gömma saker i,I byrån och i burkarna har jag allt möjligt pyssel i. Och duken är egentligen en sjal!Några bilder som jag tagit under årens gång.Rummet har ingen dörr, utan ett pärldraperi istället!Här har jag samlat mina pysseltidningar.Jag var egentligen lite emot vimplar, eftersom nästan alla verkar ha såna. Men när jag såg dessa på Åhlens, i precis mina färger, kunde jag inte motstå att köpa den!Dessa fina gardiner är köpta på Syster Lycklig – en väldigt trevlig inredningsbutik i Stockholm.Trasmatttan i rummet är köpt på Rusta.