Vårtidningar!

Efter att trädgårdstidningarna haft en liten paus under vintern, så väller det in tidningar nu! Och det är fortfarande mars, så än dröjer det tills det blir sommar. Men jag kan inte låta bli att inspireras och längta lite. Hur man ska inreda uteplatsen? Vilka blommor och grönsaker ska man plantera? Frågorna är många, och om ett tag får vi svaret!


Amelia – Vår


Årets vårbilaga av Amelia visade sig vara ritkigt lyckad! Mycket färger, blom-mönster och exakt som jag vill ha det!


Fixa – Vår


Tidningen Allt om trädgård har börjat komma ut med specialtidningar fyra ggr/år. Till våren, sommaren, vintern och hösten! Dessa tidningar tycker jag är riktigt bra och sammanfattar årstiden ganska perfekt!Allers har kommit ut en med en tidning med ämnet krukväxter. En riktigt trevlig och inspirerande tidning! Man lär sig mycket!

Virkad våffla

Jag har gjort min egen version av en virkad våffla! Hon som ska få den fyller nämligen år på våffeldagen! Vilket är på söndag.


Utan sylt


Med sylt


Färdig att ätas!


Så här gjorde jag:

  • Jag virkade 5 st hjärtan som jag sedan sydde ihop. Mönstret på hjärtan tog jag härifrån.
  • Mönstret på grädden hittade jag här.
  • Mönster på sylt och jordgubbe kommer från “Virka liten kaka“.


Garnet som användes:

  • Våfflan : Raggsocksgarn
  • Grädden: Molly
  • Jordgubbe och sylt: Juvel

Sara bakar

Jag har bakat blåbärspaj med ett nytt recept! Receptet såg jag i tidningen “Älskade hem”, men exakt samma recept hittade jag här.Den innehåller cornflakes! Men jag tror min paj fick för lite margarin i sig.