En liten paus

Det blev så att jag har tagit en paus från behandlingshemmet jag nyligt börjat på. Jag visste ju att det skulle vara tufft i början när man kommer till en ny miljö, men att det skulle vara så här jobbigt hade jag nog inte räknat med. Utan att gå in på några djupare detaljer så har mediciner tagits bort utan att prata med mig, bemötandet har  inte varit det bästa och jag har mått väldigt väldigt dåligt.

 

Jag började med att vara där en vecka. När jag väl kom hem efter en  taxifärd så började jag gråta direkt jag kom ut från taxin. Äntligen hemma. Till tryggheten. Det var väldigt känslosamt och jag märkte hur jag hade saknat att vara hemma, troligtvis för att det varit så tufft där borta.

 

När jag sen kom tillbaka till behandlingshemmet så stod jag ut i tre dagar. Jag mådde hur dåligt som helst och jag blev inte tagen på allvar. Jag ville tillslut inte stanna en sekund kvar där så jag panikpackade och sen väntade taxin på mig. Under hela taxifärden grät jag och det första jag gjorde när jag kom hem var att skynda mig att lägga mig i soffan. Jag skrek av ångest i kuddarna. Det var viktigt att jag fick i mig en viss medicin men jag kom mig inte upp ur soffan för att ta den. Jag försökte med alla krafter men det slutade med att jag hamnade på golvet. Jag grät, skrek, och kunde knappt andas. Efter ett tag började jag dock må så bra att jag kunde ta mig upp från golvet och ta min medicin.

 

Jag väntar nu på att ha ett möte med behandlingshemmet, efter det mötet får jag se om jag stannar kvar där eller om jag avslutar behandlingen. Tills vidare är jag hemma. Jag hoppas såklart på en förbättring, för jag vill ju verkligen det här. Och självklart har jag upplevt positiva saker också med denna vistelse, det är inte bara ett mörker.

 

 

2 thoughts on “En liten paus”

  1. Vilken smärta du går igenom, men bra att du lyssnade på dej själv just nu. Svårt att bli av m medicin på en gång, konstigt att man gör så fortfarande?!
    Du är en otrolig kämpe, heja Sara! En timme i taget, en dag i taget, så sakta händer det bra saker:) Stor kram /Gudrun

    1. I love the combination of creamy orange and burgundy! So unexpected, but it works. And it's good to see someone rock the eggplant li#t;ick–haven&p39st seen the dark lipstick trend in a long time since the mid-90s.Love the posts. Keep it up!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>