Höstmys

Nu är hösten här! Den bästa årstiden enligt mig. Det är lagomt varmt ute, det är vackert med alla färglada löv och man får mysa med koftor och vantar.

 

Här nedan kommer lite höstbilder som jag tog för två år sedan, förra året tog jag inga höstbilder men hoppas på detta år!

 

[nggallery id=2]

 

Jag ska inte säga att man på hösten/vintern får möjlighet att stanna inne och ha det mysigt med en kopp te och en bra film/bok, för det gör jag ju oavsett årstid!

 

Jag har sett/köpt tre underbara tecknade filmer på senare tid. Har faktiskt köpt ganska mycket filmer på senare tid (såna jag sett förr och tyckt varit bra), slösaslösa med pengar. Men så sparar jag ju faktiskt pengar på att jag “slutat snusa” och så sade jag upp mitt kort på Iksu Spa igår.  Att säga upp kortet kändes lite vemodigt, men jag har ju inte varit där sen i julas så.

 

Filmerna: 

[nggallery id=3]

2 thoughts on “Höstmys”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>