Hyrfilm

Nu har jag för en gångs skull hyrt filmer, så nu slipper jag se om något! Jag hyrde två stycken och så får jag ha dom i två dygn. Däremot om jag hade hyrt tre stycken på en gång hade jag fått betala mer än om jag hade hyrt tre stycken separat.

 

Filmerna jag hyrde var Coraline och Twilight. Den förstnämda såg jag lite på flygfärden från Paris till Tokyo, men jag hann bara se början. Och den senare har jag egentligen inte hört någon se, men man ser böckerna överallt och jag har blivit nyfiken på den.

 

Nu ska jag borsta tänderna, krypa ner i sängen, trycka på play och försvinna in i filmens värld. Godnatt!

 

[nggallery id=8]

3 thoughts on “Hyrfilm”

  1. Nej, Twilight gillade jag inte heller så mycket. Jag tänkte mest kolla om det var värt att läsa böckerna och det tycker jag inte.

    Coraline tycker jag faktiskt inte var så jättebra heller, själva storyn hade ju en poäng men annars tycker jag tyvärr den var lite tråkig. Men tycker ändå helt klart att man ska ge den en chans! Berätta gärna vad ni tyckte om den om ni ser den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>