Nej nu får det vara nog!!

Nej nu får det vara nog. Nu har iggisarna legat dag ut och dag in utan att visa något tecken på förbättring.

 

 

Jag blev helt enkelt så orolig så jag ringde ambulansen! Dessutom kände grannen eldlukt av ljuslågan så hon ringde brandkåren. Lika bra var väl det. Så nu är det full rulle här hemma! Ambulanser och brandbilar. Tur att inte polisen kom iallafall!

 

 

Jag kommer att sakna er medans ni är på lasarettet! Och jag hoppas att ni har lärt er en läxa? Inget mer sprit, inte ens en mellanöl!  Och det är inte mer än rätt att igge får tillbaka sina pengar, han kanske kan städa upp efter er istället som tjänst?

 

3 thoughts on “Nej nu får det vara nog!!”

  1. Vad glad jag är att du mailade om korsstygnstavlan häromdagen. Annars hade jag aldrig hittat din roliga blogg. Jag ääälskar miniatyrer. Höll alltid på med sånt när jag var yngre – typ för 40 år sedan. Man borde börja igen om det bara fanns tid.

  2. Hej! Vad kul att du hittade hit :)

    Ja det är ganska tidskrävande med en sån här hobby, men helt klart värt det :) Man får ta det i sin egen takt också, ta en sak lite här och där…

    Hoppas du hittar tillbaka till miniatyrvärlden nån gång, det är ju så kul!

    //Sara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>