Sanningen bakom Lennys försvinnande

Vart tog egentligen Lenny vägen? Blev Linette avvisad på första träffen? Eller blev han helt plötsligt så illa däran att han inte kunde ta sig ut från toan? Frågorna är många och här har ni svaret!

 

Lenny

 

 

Lenny berättade för mig hur det egentligen låg till.

 

Linette och Lenny hade pratat med varandra över internet ett tag och det här var deras första riktiga träff! Lenny som egentligen är lite av en ensamvarg var väldigt nervös. Så nervös att han låste in sig på toa det första han gjorde när dom kom fram! Han visste ingenting om dejter överhuvudtaget och när han såg sig i spegeln skakade han på huvudet. Han såg ju bedrövlig ut tyckte han och Linette var ju så vacker. Håret hans var alldeles rufsigt och inte hade han någon kam med sig. Lenny beslöt sig därför för att gå och köpa en kam, trots att han hade lämnat skorna därinne. Han gick så försiktigt ut från toan att inte ens jag märkte det. Men vart köper man en kam undrade han? Han rusade bestämt mellan olika affärer och tillslut hittade han en men oj vilken låg kö det var.

 

När Lenny till slut kom tillbaka till mitt café var Linette borta. Hade hon gått för att hon inte tyckte om honom? Han såg att hon hade glömt en bok och beslutade sig för att ta sig i kragen och lämna tillbaka boken till henne. Självklart åt han upp sin dammsugare han hade beställt, men chokladen den var kall så den lämnade han.

 

Hur ska det gå för dom tror ni? Jag tror på er iallafall!

 

 

2 thoughts on “Sanningen bakom Lennys försvinnande”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>