Vad fick du i födelsedagspresent Svante?

Svante fyllde ju ett år här om dagen. Och jag har varit så nyfiken på vad han fick i present!

 

 

 

Några fler bilar fick han inte, men han har å andra sidan ganska många redan. Däremot fick han ett lok! Han har ju redan ett tåg, så nu får han en hel tåglinje! Han fick även någon slags cykel. När man är ett år kan man förstås inte cykla, så jag skulle tro att det är någon manick för att lära sig att gå eller bara brumma fram över golven med. Kanske får det vänta tills han blivit lite äldre? Jag är inte så haj på vad man kan göra och inte när man är ett år.

 

Han fick såklart en present av mig också! En trumma =) Till Lenny och Linettes stora förtvivlan kan jag tänka mig, med allt ljud den för med sig. Men lillgrabben måste ju lära sig i tid tycker jag! När jag var liten önskade jag mig trummor. När jag istället fick en radio och min brorsa en synth började jag gråta. Jag har ju börjat spela trummor nu på senare tid, vilket är riktigt kul! Men hade jag fått mina trummor som jag önskat mig hade jag säkert varit superasgrym idag! Så nu har du din chans Svante att bli en riktigt bra trummis!

 

Alla presenter går i rött ser jag. Vilken tur då för mig eftersom min favoritfärg är rött =)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>