En skog i vardagsrummet

Nu börjar äntligen vårt vardagsrum ta form, kvar att göra är lite smågrejer bara samt byta ut den ljusblåa tapeten. Ja att byta tapet är väl inte så “bara”, men vi har sett ut en som kanske kan bli bra i alla fall.

 

Detta har vi gjort dom senaste dagarna:

  • Vi har köpt en ny röd tvbänk från Ikea som blev riktigt bra! Framför den ligger det en svartvit prickig matta som även den är köpt på Ikea.
  • Högtalarna som var träfärgade med ljusblått tyg från början bytte vi till rött högtalartyg och själva högtalarna målade vi med vit färg. Som pricken över i:et fick dom ett litet träd stående på sig – ni kanske anar något form av tema :)
  • Jag köpte en svart tamburmajor på Jysk förut för att ha till detta ändamål, den såg lite ut som ett träd nämligen. Men medans jag byggde ihop den kom jag på att den borde ha blad på sig som ett riktigt träd! Som tur var hade jag sparat på en konstväxt som inte passade nån stans – men som visade sig vara perfekt till detta! Jag stack bara in lite blad i hålen längst ut på “grenarna”.

 

DSC_0017

 

 

Växtslingan längst upp som sträcker sig hela väggen ut, sitter fast med hjälp av en fiskelina.

 

Vår lilla uggelvän fick en hedersplats.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>