Jag lottar ut boken “Stickcafe”

Nu var det länge sedan jag hade en utlottning här på bloggen, och dessutom har vi något att fira! Jag har nämligen virkat i exakt tre år idag!

 

Därför tänker jag nu lotta ut boken “Stickcafé”. Det är en bok med mönster på virkade bakverk, och även en stickad bulle. Dessutom är det vanliga kak-recept bredvid dom virkade! Så nu kan du både virka och baka en massa godsaker =)

 

Boken är en nyutgåva, med mjuka pärmar. Den innehåller över 105 sidor.

 

omslag-Stickcafe1

 

 

Om du vill ha boken, lämna en kommentar på detta inlägg. Jag kommer att dra en vinnare.

 

Tävlingen pågår till  torsdagen 4 april

 

Jag kommer att kontakta vinnaren via mail.

 

Ni får gärna länka till min tävling på er blogg. För var tionde länk lägger jag till en gåva, som har med virkning att göra.

 

Lycka till!

 

 Jag har nu lagt till två gåvor. Läs mer om den första gåvan här.  Och här kan du läsa om den andra gåvan. Jag har även lagt till en bonusgåva.

 

Detta är alltså vad vinnaren får just nu, plus bonusgåvan:

 

DSC_73852222

 

 

PS. Om ni gillar min blogg får ni gärna gå med i min facebookgrupp till höger! Då missar ni inte när jag skriver något blogginlägg!

 

OBS! Tävlingen är nu avslutad.

 

56 thoughts on “Jag lottar ut boken “Stickcafe””

  1. Så klart man vill vara med och tävla om godaste recepten på kakor som varar för alltid! Fin blogg du har och Glad Påsk :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>